Privat byggeri

Privatbyggeri – vælg Thor Byg

Vil I renovere det gamle hus eller bygge et nyt
 – det er en stor beslutning.

Thor Byg har i dets levetid fået både spændende og krævende byggeopgaver. Derfor er vi godt rustede til dine udfordringer indenfor opførelse af individuelle parcelhuse, renoveringsopgaver, landbrugs- og erhvervsbyggerier.

Vi sikrer dig et økonomisk byggeri ud fra dine ønsker. Kundetilfredsheden skal være i orden mener vi.
Byggeriet skal gennemføres så gnidningsløst som muligt og servicen være højt. Samarbejde og fleksibilitet er nøgleord i bestræbelserne på at opnå et 100 % tilfredsstillende resultat. Styring og planlægning sikrer, at håndværkere og materialer ankommer til tiden. Dette er også med til at skabe gode og varige relationer til den enkelte bygherre.

Vores medarbejdere udfører professionelt kvalitetsbyggeri i fuld overensstemmelse med indgåede aftaler og byggelovgivningen.

Thor Byg opfører både fritids- og parcelhuse samt udfører reparationer og andet service.

Vi har stor erfaring indenfor nybyggeri. Vi bygger i totalentreprise og tager således ansvar for alle dele i byggeriet. Derved får I tryghed og ro til at udvælge alt det, der gør, at huset virkelig bliver jeres drømmehus. Inventar, klinker, trægulv, mursten kan I selv udvælge og I kan bruge os som rådgivere i det omfang, I ønsker.

Forskellige deltaljer – mange typer byggerier. Thor Byg står for byggeri af alt fra enfamiliehuse til fritidshuse med stor variation i løsninger og deltaljer.

Vores huse er ikke standard- eller typehuse. Alle huse er individuelle og bygges efter kundens behov.

Vi har samarbejde med en god arkitekt som kan tegne drømmehuset, placere det bedst muligt på grunden samt rådgive om husets arkitektur og indretning. De udviser stor kreativitet og har meget stor erfaring. Kontakt os gerne for eksempler på plantegninger.

Thor Byg er specialist i totalentreprise med faste håndværkere. Vi bruger vores egne medarbejdere indenfor tømrerfaget og vores faste samarbejdspartnere indenfor de andre fagområder.

Thor Byg vil ikke være større end vi kan overskue de igangværende arbejder og arbejder gerne indenfor en overskuelig radius, således vi kan benytte de gode samarbejdspartnere, som vi har gode erfaringer med.
Vi er medlem af Dansk Byggeri og er dækket af Byg Garantiordning, som bevirker en dækning på op til 100.000,00 kr. inkl. moms pr. byggesag.

Thor Byg Outrup ApS v/ Søren Nissen

Sønder Tangevej 30, 6855 Outrup
Tlf: 75 25 14 24
Mobil: 40 50 14 24
E-mail: kontakt@thorbyg.dk
CVR: 33885555