Haller

Haller – nybyggeri, tilbygninger samt renovering

Er den nuværende hal ikke stor nok eller trænger den til en opfriskning eller har du den slet ikke endnu?

Thor Byg har store erfaringer med halbyggeri og kan rådgive om alle former for byggeri af disse. Både industri-, maskin- og lagerhaller. Vi kan rådgive om alt indenfor nybyggeri og for indretningen af haller.

Tag os med helt fra dine første tanker om byggeriet og vi hjælper med tegninger, placering og myndighedsbehandling, projektering, opførelse og rådgivning.

Det er din garanti for at funktion, logistik, arkitektur og økonomi er gennemarbejdet og gennemtænkt. Din virksomhed vil opnå en høj produktionseffektivitet i det nye byggeri. Du overtager et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri der er klar til ibrugtagning.

Vi skræddersyr projekterne i samarbejde med bygherren så projektet altid er tilpasset funktion, arkitektur og økonomi. Vores erfaring indenfor halbyggeri sikrer byggeri der i dag og i fremtiden matcher jeres og tidens krav.

Efter vor første møde får du en uforpligtende råskitse og et prisoverslag, så du har noget konkret at forholde dig til. Herefter gennemarbejdes projektet med henblik på endelige tegninger samt pris.

 

Skriv til Thor Byg Outrup

Alle felter skal udfyldes

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Thor Byg Outrup ApS v/ Søren Nissen

Sønder Tangevej 30, 6855 Outrup
Tlf: 75 25 14 24
Mobil: 40 50 14 24
E-mail: kontakt@thorbyg.dk
CVR: 33885555